Vyhľadávanie

ISBN - bez pomlčiek

Najdúch Tom Jones I, II (komplet v 2 veľkých knihách)--ilustroval Karol ONDREJIČKA--počet strán 420+412--pevná vazba s prebalom


Poznámka: 

Najdúch Tom Jones I, II (komplet v 2 veľkých knihách)--ilustroval Karol ONDREJIČKA--počet strán 420+412--pevná vazba s prebalom --prebal je jemne na okrajoch opotrebovaný--POPIS:Hrdinovia autorových románov sú živé, reálne bytosti z mäsa a krvi a podliehajú všetkým prozaickým nepríjemnostiam každodenného života – trasú sa od zimy, moknú v daždi, zakúšajú prach a špinu na cestách, hádajú sa s krčmármi, majú nedostatok jedla, spánku a peňazí, živia sa len rojčením a túžbami. Autor sa nebojí kompromitovať svojich kladných hrdinov a pripisuje im všetky prirodzené citové potreby, a teda aj z toho vyplývajúce chyby a slabosti. Hlavný predstavitelia románu sú Tom Jones a Žofia Westrenová. Sú to skutočne kladní hrdinovia s nezištným citom, napriek ich komickej stránky pováh, mravných slabostí a pokleskov. Ďalšie informácie .....Práve nezištný cit robí z Toma Jonesa a Žofie Westernovej - hlavných predstaviteľov románu Najdúch Tom Jones - skutočne kladných hrdinov, odhliadnuc od komických stránok ich pováh, mravných slabostí a pokleskov. Tom Jones a Žofia sú v literatúre XVIII. storočia azda prví živí, hodnotní ľudia, zbavení egoistickej, suchej vypočítavosti.....CENA:spolu:5,8+poštovné--" Pozrite si aj ostatné moje inzeráty".VĎAKA.Tel.:0910 54 54 62.

Cena: 

5.80 €

Poštovné: 

  • cena bez poštovného

Kategória - označte druh knihy: 

  • Knihy
  • Beletria
  • romány

Fotka: 

Pridané: 

23.06.2017

Meno: 

mojeknihy

Mesto: 

Ružomberok

Odpovedať na inzerát

Bager Dolný Kubín, Ružomberok, Bešeňová

Ponúkame špičkové služby v oblasti zemných a výkopových prác, výstavby platní a nákladnej dopravy. Pracujeme na malých domácich úpravách až po veľké komerčné a priemyselné projekty. Skúsenosti a odborné znalosti garantujú kvalitu.

Zemné práce | Výstavba základových platní | Nákladná doprava

---